Huispakken

huispakken-intro-imageEen huispak bestaat uit twee delen, een vest (trui) en broek. De stof is zacht en soepel het is vergelijkbaar met joggingstof. Tot nu toe zijn er alleen nog huispakken gemaakt voor vrouwen en kinderen omdat deze zich graag comfortabel willen voelen in huis.

Een huispak zit comfortabel doordat het losjes om u lichaam zit en zacht aanvoelt. Het is te vergelijken met een pyjama. wanneer u na een drukke dag even wil relaxen dan is het toch heerlijk om in uw huispak op de bank tv te kijken. Als u zich niet zo lekker voelt zit een huispak ook erg fijn.

Heeft u het koud dan is het ook fijn om een huispak aan te  trekken, de dikte  van de stof zorgt er voor dat u het snel warm krijgt.

De stoffen waar een pak uit gemaakt wordt is: katoen, badstof en fleece. Daarnaast worden de pakken vaak versierd met extra`s. De extra`s die wij aanbieden zijn steentjes, glitters, studs, pailletjes en strass.

Aan de linkerkant ziet u een menu met alle opties waardoor u een selectie kunt maken zodat alle zoekopdrachten die op uw relevant zijn naar boven komen. U kunt de kleur, de maat en extra`s kiezen. Dit maakt het zoeken naar uw huispak eenvoudiger.

Er werden geen producten gevonden die aan uw zoekcriteria voldoen.