Letitsia Dreaming

Laat je dromen uitkomen via Kunst

Bronzen beelden – Richt uw huis artistiek en modern in

Heeft u behoefte aan meer kunst in uw huis of wilt u gewoon een lege plek opvullen? Dan help ik u graag verder. De bronzen beelden worden allemaal ambachtelijk gemaakt en gepersonaliseerd naar uw eigen wensen. De beelden bestaan uit verschillende soorten materialen en kunnen gebruikt worden voor vele doeleinden. Bijvoorbeeld als versiering of als opvulling voor een lege plek, het maakt u ruimte heel modern en klassiek af. Er zijn verschillende materialen die ik gebruik voor de beelden zoals:

 • Hout
  Bronzenbeeld

  Bronzenbeeld

 • Beton
 • Polyester
 • Gips
 • Klei

Ook bied ik keuze uit verschillende soorten beelden zoals:

 • Tuin beelden
 • Sculpturen
 • Standbeelden
 • Borstbeelden
 • Decoratiebeelden

Het is mogelijk de verschillende materialen te combineren met elkaar, hierdoor heb ik altijd wat leuks voor elke ruimte die u in gedachten heeft.

Beelden van Brons

Bronzen beelden worden op een aparte wijzen gemaakt vergelijken bij andere soorten beelden. Bij normale beelden worden er steeds stukken materiaal opgeplakt zoals bij gips op klei. Ook kan het zo zijn dat er stukken worden weg gehaald zoals bij hout en beton. Bij een bronzen beelden word het op een andere wijzen aangepakt.

Voor dat er een beeld gemaakt kan worden van brons moet deze eerst gemaakt worden van een ander materiaal, nadat dit gebeurd is moet er voorzichtig een mal gemaakt worden van dit beeldje. Als de mal uitgehard is word deze voorzichtig volgegoten met brons en moet deze uitharden. Als het brons is uitgehard word deze bewerkt met een speciale laag.

Hoe werkt het bestellen?

 1. U vraagt een offerte aan via de website
 2. U wordt gebeld om een afspraak te maken bij u thuis.
 3. Sandra komt persoonlijk bij u langs om de beschikbare foto’s door te nemen.
 4. U ontvangt een op maat gemaakte offerte.
 5. Wanneer u akkoord gaat starten we met het creëren van de op maat gemaakte urn.
 6. Halverwege het proces wordt een afspraak gemaakt om het resultaat te bekijken en aanwijzingen door te geven.
 7. Na ongeveer 12 weken wordt de urn persoonlijk bij u afgeleverd en wordt de as erin geplaatst.

Benodigde investering

De investering die nodig is voor een bronzen beeld verschilt door grote en gewicht. U kunt er vanuit gaan dat voor een bronzen beeld een minimale investering nodig is van 850 euro. per materiaal kunnen de prijzen verschillen.

Buiten gebruik

Bronzen beelden kunnen worden voorzien van een speciale buitenlaag waardoor deze gemakkelijk buiten kan worden neergezet in alle weerrs omstandigheden.

Binnen gebruik

Bronzen beelden kunnen gemakkelijk binnen gebruikt worden. U moet alleen opletten dat bronze een zwaar materiaal is snel kans krassen op uw vloeren. Ook is het verstandig rekening te houden met de grote van het beeld.

Daarom een Beeld:

 1. Exclusief kunstzinnig relatie geschenk.
 2. Voor een prachtige beeldentuin.
 3. En mooi beeld voor in het woongedeelte.
 4. Als herdenkingskunst.

 

Naar boven

Hoe beoordeelt u mijn producten?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Nog geen beoordeling
Loading...